TOP VADONATÚJ! Törökország, Side: Side Moon Palace Hotel 5*, ultra all inclusive

Bevezető akciós árak a 2024. júniusában megnyíló luxusszállodára, foglaljon ma, hatalmas az érdeklődés!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
448903
Utolsó frissítés:
2024.06.01. (Szo)
8 nap/7 éj
468 569 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Side Moon Palace 5*, all inclusive
A szálloda honlapja >>

A nagy megnyitó ünnepség tervezett időpontja (mentse el a dátumot): 2024. június 1

Modern dizájn, kényelmes lakóterek, tágas és kényelmes szobák, (akár közvetlen medencekapcsolattal vagy erkéllyel és jacuzzival), 0+24 órás minőségi italszolgáltatás, ingyenes al' a carte éttermek, SPA részleg 1.500 m2-es fedett medencével, fitneszterem, aquapark: ezek jellemzik legfőképp a Török Riviéra egyik újonnan megnyíló luxusszállodáját, amely most előfoglalási kedvezményes és bevezető árak akcióban rendelhető meg a Start Utazásnál! Kostólja meg a speciálisan elkészített Shiller márkájú babkávénkat vagy sütizzen egyet a modern dizájnnal rendelkező, pompás cukrászdánkban, biztosan nem fogja megbánni! 

A megadott ár: a parkra néző, standard szobára vonatkozik, kérje ajánlatunkat családi és luxus szobatípusokra vonatkozóan is. 

A 2024-ben megnyíló, modern szálloda 60 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, 2 km-re Side központjától és kb. 900 m-re a homokos tengerparttól, ami a 15 percenként közlekedő, ingyenes shuttle járattal könnyedén megközelíthető. A közelben több pláza is megtalálható, ahol kedvünkre vásárolhatunk, vagy csak élvezzük a szállodai szolgáltatásokat, a mediterrán napsütést és hűsítő tengert.

SZOLGÁLTATÁSOK:
Medence napozóágyakkal és napernyőkkel, aquapark 6+1 csúszdával, gyermekmedence, beltéri felnőtt- és gyermekmedence, medence a medencekapcsolatos szobák részére (téli hónapokban fűtött), nappali és esti animációs programok, habparty (csak főszezonban) élő zene, török est és disco bizonyos napokon, mini klub (4-12 éveseknek), minidisco, fitneszterem, török fürdő, szauna, gőzfürdő, aerobic, strandröplabda, vízi torna, vízilabda, asztalitenisz, darts, boccia,

A strandon strandbár várja a vendégeket snack ételekkel és italokkal; strandtörölköző, napozóágyak és napernyők díjmentesen állnak a vendégek rendelkezésére.

Térítés ellenében: Spa részleg kezelései, masszázsok, szépségszalon, autóbérlés, orvosi szolgálat, mosoda, üzletek, vízi sporteszközök a strandon.

ELHELYEZÉS:
A 324 kényelmes és modern stílusú szoba mindegyike rendelkezik központilag vezérelt légkondicionálóval, LCD-TV-vel, telefonnal, WiFi elérhetőséggel, széffel, minibárral, vízforralóval, hajszárítóval és erkéllyel.

A Standard szobák 31 nm-esek, max. 3 felnőtt + 1 gyermek részére foglalhatóak.

A Superior szobák 38 nm-esek, max. 3 felnőtt + 1 gyermek részére foglalhatóak.

A Standard jacuzzis szobák 31 nm-esek, max. 3 felnőtt + 1 gyermek részére foglalhatóak. A teraszon elhelyezett jacuzzival rendelkeznek, és extra szolgáltatással kedveskednek a vendégeknek: Nespresso kávéfőző, érkezés napján gyümölcstál, bor, sütemény és csokoládé bekészítés, elsőbbségi helyfoglalás az a’la carte éttermekbe, fürdőszobai bekészítések, fürdőköpeny, papucs és strandtörölköző, 50% kedvezmény a mosodai szolgáltatásokból.

A Swim up szobák 36 nm-esek, max. 3 felnőtt + 1 gyermek részére foglalhatóak, közvetlen medencekapocslattal rendelkeznek és extra szolgáltatásokkal kedveskednek a vendégeknek: Nespresso kávéfőző, érkezés napján gyümölcstál, bor, sütemény és csokoládé bekészítés, elsőbbségi helyfoglalás az a’la carte éttermekbe, fürdőszobai bekészítések, fürdőköpeny, papucs és strandtörölköző, 50% kedvezmény a mosodai szolgáltatásokból, valamint a teraszon 2 napozóágy, 2 szék és asztal áll a vendégek rendelkezésére.

A Családi szobák 39 nm-esek, 2 szobások, az egyik szoba franciaággyal, a másik 2 külön ággyal felszerelt, max. 4 felnőtt +1 gyermek részére foglalhatóak.

ELLÁTÁS:
Ultra All Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, késői reggeli, gyermekbüfé főétkezéseknél, diétás és vegetáriánus ételek a főétkezéseknél, tematikus estek, éjféli leves (00:00-06:00), napközbeni snackek, gofri, kumpir, friss gyümölcsök, fagylalt bizonyos időpontokban, kávé/ tea/ sütemények, helyi és import alkoholos, valamint alkoholmentes italok (24 órában), naponta üdítőkkel és vízzel feltöltött minibár, 2 a’la carte étterem (török és hal, előzetes asztalfoglalással).

Térítés ellenében: Egyéb import és palackozott italok, szobaszervíz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások