Törökország, Belek: Papillon Zeugma Relaxury 5*, ultra all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
405539
Utolsó frissítés:
2024.09.21. (Szo)
8 nap/7 éj
609 610 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 2002-ben épül és 2015-ben felújított, modern stílusú hotel közvetlenül saját, homokos tengerpartja mentén várja a vendégeket az antalyai repülőtérőt 35 km-re, Belek központjától 4 km-re. Az európai vendégek körében igen kedvelt Papillon szállodalán ezen tagja ideális választás mind családos, mind csak pihenni vágyó vendégeknek részére. Élvezze a szálloda számtalan szolgáltatását, a széleskörű étel- és italválasztékát, a mediterrán napfényt és felejtse el a hétköznapi gondokat.

Szolgáltatások
Medence napozóágyakkal és napernyőkkel, gyermekmedence, medence a villa vendégek részére, aquapark 4 csúszdával, nappali és esti animációs programok, diszkó, professzionális táncelőadások, showműsorok, tematikus partik, élőzene bizonyos napokon, minklub , minidiszkó, kreatív foglalkozások, tematikus gyermekprogramok, gyermek sport akadémia, török fürdő, szauna, gőzfürdő, fitneszterem, jóga, pilates, vízi aerobic, minifoci, strandröplabda, kosárlabda, vízilabda, légpuskás lövészet, darts, boccia, asztalitenisz, tollas, teniszpálya és felszerelés, WiFi elérhetőség a közösségi terekben. A strandon napozóágyak, napernyők és strandtörölközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. Térítés ellenében: Spa részleg kezelései, fodrászat, mosoda, orvosi szolgálat, gyermekfelügyelet, pavilon bérlés és vízi sportok a strandon, üzletek.

Elhelyezés
A 350 kényelmesen berendezett szoba mindegyike rendelkezik központilag szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, műholdas TV-vel, széffel, WiFi elérhetőséggel, minibárral, vízforralóval, fürdőköpennyel, papuccsal, hajszárítóval és erkéllyel. A superior szobák 38 nm-esek, 3 felnőtt és 1 gyermek részére foglalhatók. A Junior lakosztályok, 70 nm-esek, hálószobából és nappali részből állnak, 3 felnőtt és 1 gyermek részére foglalhatók. A Duplex családi szobák 74 nm-esek, kétszintesek, 2 szobával és 2 fürdőszobával felszereltek. A Luxury medencés lakosztályok a Lake House épületekben helyezkednek el, 55 nm-esek, hálószobából és nappali részből állnak, egy légterűek.

Ellátás
High Class all Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, diétás ételek, gyermekétterem ételkészítési lehetőséggel, éjféli snackek (23:00-24:00), palacsinta, fánk, fagylalt bizonyos időpontokban, 3 a`la carte étterem (modern török, olasz és tengergyümölcsei, heti 1 alkalommal, előzetes asztalfoglalással), frissen facsart gyümölcs- és zöldséglevek, számos helyi és import alkoholos és alkoholmentes italok (24 órában), minibár naponta feltöltve. Térítés ellenében: Egyéb import és palackozott italok, távolkeleti a`la carte étterem, szobaszervíz.









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Belek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások