SZILVESZTER THAIFÖLDÖN - BANGKOK ÉS KOH CHANG

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
körutazás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
409932
Utolsó frissítés:
2024.12.25. (Sze)
12 nap/11 éj
1 275 000 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel
Köszöntse az új esztendőt a világ egyik legizgalmasabb és legsokszínűbb országában. A világ második leglátogatottabb városának számító Bangkok számtalan felfedeznivalót tartogat. A város központja a Chaophraya folyó jobb partján fekszik, a Thai-öböl mellett, melyet a `Kelet Velencéjének” neveznek. A főváros mellett Thaiföld varázsa különböző szigeteinek szépségeiben rejlik. Ko Chang Thaiföld második legnagyobb szigete, melynek teljes területe nemzeti park. A sziget érintetlen természeti szépségei és hófehér homokos tengerpartjai lenyűgözi az ide érkezőket.

1. nap
Elutazás a kora délutáni órákban Budapestről menetrendszerinti repülőjáratokkal, átszállással Thaiföldre.

2. nap
Megérkezés Thaiföld fővárosába, Bangkokba a délutáni órákban, majd transzfer a fővárostól mintegy 200 km-re fekvő Chantaburiba. Bejelentkezés a szállodába, vacsora, majd pihenés és szabadprogram.

3. nap
Reggeli után transzfer a kikötőbe, majd utazás helyi kompjárattal Thaiföld második legnagyobb szigetére, Koh Changra. Transzfer a szállodába, majd a szállodai szobák elfoglalása után szabadprogram.

4-9. nap
Nyaralás Koh Chang szigetén fakultatív programlehetőségekkel. Thaiföld keleti részén, a kambodzsai határ mentén található Trat tartományhoz tartozó Koh Chang szigetének teljes területe trópusi nemzeti park, mely 70 %-ban trópusi esőerdő és az ország egyik eredeti formájában legjobban megőrzött nyaralóhelye. A sziget fehér homokos tengerpartjaival, érintetlen trópusi esőerdeivel, gazdag tengeri élővilággal, korallzátonyaival, a sziget belső területén hegycsúcsokkal, vízesésekkel várja a nyaralókat. A parti kistelepülések páratlan gasztronómiai választékkal és pezsgő éjszakai élettel teszik feledhetetlenné az utazást. A hetedik napon vacsorával egybekötött szilveszteri mulatság a szállodában.Fakultatív programlehetőség:

Öt sziget hajókirándulás ebéddel
Reggeli után utazás a Koh Chang szigetének déli partján található halászfaluba, Bang Bao-ba, majd utazás hajóval Koh Rang szigetére. Látogatás Koh Yak, Koh Lie és Koh Thong szigeteken, sznorkelezési lehetőséggel, majd utazás Koh Rang festői tengerpartjához. A hajón elfogyasztott BBQ ebéd után utazás Koh Wai szigetre. Visszaérkezés Koh Changra a késő délutáni órákban.Minimum létszám: 6 fő

10. nap
Reggelit követően Bangkok ikonikus látnivalóinak megtekintése: az Arany Buddha, a Fekvő Buddha templomok, valamint a Smaragd Buddha temploma és a Királyi Palota meglátogatása. Később hajókirándulás a Chao Praya folyó nyugati partján elterülő Thonburiba, mely kiváló alkalom a helyiek egyszerű életébe való bepillantásra. A városnegyed javarészt megőrizte a régi főváros látképét: a település útjai tuktukokkal zsúfoltak, de a rengeteg khlong (csatorna) vízi útként is szolgál, így a csónak is általánosan elterjedt közlekedési eszköz. A több száz csatorna felett, a cölöpökre épült lakóházakat máig használják.

11. nap
Reggeli után egész napos szabadprogram pihenéssel, vásárlási lehetőséggel. Este kijelentkezés a szállodából, majd transzfer a repülőtére. Elutazás Budapestre a késő éjszakai órákban.

12. nap
Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

Minimum létszám 16 fő.




 
Töltődik a foglalási lap
Thaiföld utazás, nyaralás Bangkok utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások