Hotel & Appartements Aleksandar 2*


2.8 pont - 1 értékelés   
Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Város:
Budva 
Besorolás:
 

Értékelések az nevű ajánlathoz

Értékelések az nevű szállodához


Írja meg tapasztalatait!
Név:
- Fiatal pár
Dátum:
2013.09.26 12:39
Visszatérne:
nem
Általános benyomás:
Elhelyezkedés:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szolgáltatások:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tisztaság:
csillag csillag csillag csillag csillag
Ellátás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szobák:
csillag csillag csillag csillag csillag
Általános benyomás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tetszik:
Étkezés enyhén szólva rossz, ízben ls alapanyagban is és naponta ismétlődő. Az all inckusive- ot az takarja, hogy van egy sörpados rész a szabadban, bennük hideg , vagy eső esetére néhány hokedli ülőalkamatoság és néhány 50 x50 - es

kisasztal.

Bár eredeti meghirdetés 3 xxx+ lett volna és ennek a meghírdetett árát fizettük.

Nem volt karszakag felmutatása mellet sem ingyenesen hasznáható strand ágy és napernyő. Ez a Slovenska Plaza prospektusában szerepelt , de át helyezésre kerültünk az Alaksandar Hotel-be , agyanazon összegért amit a Slovanska Plázában foglaltunk .

Az Alaksandet Hotel tehát kellemes környezetben van, jók a szobák , de semmiféle all inclusive szolgáltatás a kommersz italok meghatározott időpontban kert padon " kantin " jellegű helyen fogyasztása .

Az egész ellátásnak köze sem volt az all inlusive állátás általunk ismert formájához, csupán annyi naponta háromszor ehettünk volna az üzemi ebédlő szintű étteremben, de már a második nap után az ebédet és vacsorát nem az étteremben többször feltálalt -egyébként kihülve- és naponta esetleg más szósszal nyakon öntött , szezonális gyümölcsök nélküli és minden nap száraz keksz tipusü édességgel fogyaszttuk , hanem az éhség és jóétvágyú étkezés érdekében kénytelenek voltunk ellátni magunkat , illetve a nem megfelelő ételek miatt máshol is étkezni, így nálunk az all inclusive csak ráfizetés volt és bosszankodtunk,hogy annak felesleges előre kifizetése miatt rosszabbaul jártunk. És anélkül sokkal jobban érezhettük volna magunkat talán ugyanannyiért , de lehet hogy olcsóbban is. Ennek a szállodának , ilyen hozzáállással nem lett volna szabad turnust indítania csak reggelivel vagy önellátással.

Sajnos egy nagyon rossz tapasztalattal lettünk gazdagabbak

Reméljük , hogy a magyar utazás közvetítő irodák a jövőben saját tapasztalat alapján adnak el , illetve közvetítenek Montenegró feljöben lévő túrizmusát az utasok érdekében

Nem tetszik:


sajnos az az előző mezőbe került az ami nem tetszett, id pedig azt ami tetszett.



Ami tetszett az a szálloda fekvése, a mini városos utcarendszer, házak , az öböl és csodálatos látnivalók

Egyéb:
A környékre szivesen visszatérnénk , de az Aleksandar Hotelba nem









(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|