KENYAI KALANDOK - SZAFARI KÖRUTAZÁS PIHENÉSSEL

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
körutazás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
460437
Utolsó frissítés:
2024.10.09. (Sze)
10 nap/9 éj
1 799 000 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Kenyai kalandok - szafari körutazás pihenéssel
Kenya a szafarik szerelmeseinek fellegvára. Az utazás során három nemzeti parkot és vadrezervátumot is megismerhetünk. A Masai Mara, az Amboseli Nemzeti Park és a Tsavo Nemzeti Park kétségkívül Kenya legkiemelkedőbb és leglenyűgözőbb természeti csodái közé tartoznak. Ezek a parkok egyedülálló lehetőséget kínálnak arra, hogy közelről megcsodáljuk Afrika legikonikusabb vadállatait, beleértve a nagy ötösnek is nevezett elefántot, orrszarvút, oroszlánt, leopárdot és a kafferbivalyt.A Masai Mara híres a hatalmas vándorló állatcsapatokról, amelyek minden évben a Serengeti Nemzeti Parkból Tanzániából kelnek át folyókon és határokon. Az Amboseli Nemzeti Parkban az ikonikus Kilimandzsáró festői háttere biztosítja a tökéletes fotótémát és a felejthetetlen szafaritúrát. A Tsavo Nemzeti Park pedig méretével és változatos tájakkal büszkélkedhet, ideértve a vörös homokos területeket és a zöldellő mocsarakat is.A nemzeti parkok izgalmát Kenya második legnagyobb városában, Mombasában pihenhetjük ki, az Indiai-óceán partvidékén.

1. nap Budapest - Nairobi
Elutazás Budapestről menetrend szerinti járatokkal Kenyába a kora reggeli órákban. Megérkezés Nairobiba az esti órákban, transzfer szállodába.

2. nap Nairobi - Masai Mara
Reggeli után egész napos szafari program a klasszikus szavannai látványt nyújtó Masai Mara Nemzeti Parkban. A füves pusztaság és a Mara folyó mentén húzódó galériaerdők számtalan vadnak nyújtanak ideális élőhelyet. A rezervátum területén él a `Big 5”, azaz az öt nagyvad: az elefánt, az orrszarvú, a kafferbivaly, az oroszlán és a leopárd. Szintén nagy számban fordul elő gnú, impala, antilop, számtalan gazella faj, zsiráf, zebra, varacskos disznó, hiéna és sakál is. A parkban él 30-40 keskenyszájú orrszarvú is, de őket ritkán lehet megpillantani.

3. nap Masai Mara
Kora reggel fakultatív programlehetőség: hőlégballonos szafariprogram a Masai Mara területén. Egész napos szafari program a nemzeti parkban a Mara folyó felkeresésével.

4. nap Masai Mara - Naivasha-tó
Reggeli után utazás a Naivasha-tóhoz, ahol szafariprogram. Ebéd a szafari lodge-ban, majd délutáni szafari, rövid hajókázással a tavon. A szafari program után transzfer a szafari lodge-ba, ahol vacsora.

5. nap Naivasha-tó - Amboseli
Reggeli után utazás az Amboseli Nemzeti Parkba. Mivel a Kilimandzsáró hegye gyönyörű hátteret biztosít a szafariknak, az Amboseli Nemzeti Parkban készült fotók garantáltan lenyűgözőek lesznek, jóllehet a gyönyörű hegy a határ túloldalán, a szomszédos Tanzániában található. Délután szafari, majd transzfer a lodge-ba, ahol vacsora.

6. nap Amboseli Nemzeti Park - Tsavo
Egész napos szafari program a nemzeti park területén. Az Amboseliben hatalmas elefántcsordák bolyonganak békésen a félszáraz növényzetben, miközben színes és zajos madárrajok röpködnek a fejünk felett. Itt az állatokat valóban a természetes élőhelyükön figyelhetjük meg. Bár a száraz terep időnként sivárnak és kíméletlennek tűnik, valójában rengeteg kis és nagy élőlénynek ad otthont Kenya legnagyobb nemzeti parkja. Különleges élmény a tébláboló elefántcsordákat megcsodálni az életet adó víznyerő helyek körül. A Tsavo Eastbe sok utazó kifejezetten azért látogat el, hogy láthassa a "nagy ötöst".

7. nap Tsavo Nemzeti Park - Mombasa
Reggeli után rövid szafari, majd utazás a Mombasa közelében fekvő tengerparti szállodába, ahol vacsora.

8-9. nap Mombasa
Pihenés teljes panziós ellátással Mombasa tengerpartján.

10. nap Mombasa - Budapest
Reggeli után kijelentkezés a szállodából és transzfer a repülőtérre. Utazás átszállással Budapestre, érkezés a késő esti órákban.

Minimum létszám: 10 fő.Az utazás menetrendje és a légitársaság, a szállodák azonos kategórián belül, valamint a programok sorrendje változhat.





 
Töltődik a foglalási lap
utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|