Fórum
Spanyolország
Mallorca
Ha járt már valamelyik szállodában, és kellemes élmények érték, amiket másokkal is megosztana, vagy éppen kellemetlenek, amiktől másokat szívesen megkímélne, írjon be visszajelzés rovatunkba is. Sok ezren fogják naponta olvasni véleményét, és sokan fognak örülni útmutatásainak!
Minden utazás részletező oldalon, a kép mellett megtalálja a visszajelzésekre mutató linket. Egy szállodához rengeted ajánlat tartozhat. Amennyiben az egyik ajánlaton megírja véleményét az a szállodához tartozó valamennyi utazáson meg fog jelenni.
Minden utazás részletező oldalon, a kép mellett megtalálja a visszajelzésekre mutató linket. Egy szállodához rengeted ajánlat tartozhat. Amennyiben az egyik ajánlaton megírja véleményét az a szállodához tartozó valamennyi utazáson meg fog jelenni.
Név:
Zsu
Zsu
E-mail:
zsuzso100@freemail.hu
zsuzso100@freemail.hu
Dátum:
2008.09.01 22:05
2008.09.01 22:05
válasz Nikó kérdésére
Szia!
Bár lehet már nem aktuális a napágy kérdés, de ha jól emlékszem 6-8 euro körül van, pontosan nem emlékszem, mert mi nem vettük igénybe, inkább vettünk egy napernyőt, csak kiírva láttam.
Bár lehet már nem aktuális a napágy kérdés, de ha jól emlékszem 6-8 euro körül van, pontosan nem emlékszem, mert mi nem vettük igénybe, inkább vettünk egy napernyőt, csak kiírva láttam.
Név:
Nikó
Nikó
E-mail:
nikoletta.zima@wizzair.com
Dátum:
2007.06.11 11:11
2007.06.11 11:11
válasz Márta kérdésére
Kedves Márta,
Mi júl. 10től megyünk egy hétre és én is már nagyon nagyon várom!
Biztosan jól fogjátok magatokat érezni, a tengerpart olyan igazi nyüzsgős, homokos. Megtennéd, hogy megirod majd mennyibe kerülnek idén a parton a napágyak/ernyők? Azt már 2 évvel ezelőtt is sokkaltuk kicsit... És persze majd irj, milyen volt!!!!:)))
Nikó
Mi júl. 10től megyünk egy hétre és én is már nagyon nagyon várom!
Biztosan jól fogjátok magatokat érezni, a tengerpart olyan igazi nyüzsgős, homokos. Megtennéd, hogy megirod majd mennyibe kerülnek idén a parton a napágyak/ernyők? Azt már 2 évvel ezelőtt is sokkaltuk kicsit... És persze majd irj, milyen volt!!!!:)))
Nikó
Név:
Márta
Márta
E-mail:
matcsne@citromail.hu
matcsne@citromail.hu
Dátum:
2007.06.10 17:32
2007.06.10 17:32
válasz Nikó kérdésére
Kedves Nikó! Köszönöm a soraidat, most, 14-én megyünk. Remélem, hogy azért nagyon jó lesz, és jól fogjuk érezni magunkat. Majd beszámolok, ha megjöttünk. Üdv. Márta.
Név:
Nikó
Nikó
E-mail:
Dátum:
2007.06.02 11:46
2007.06.02 11:46
válasz Nikó kérdésére
És még valamit elfelejtettem,,,tényleg ne aggódjatok, mert amúgy Mallorca valóban gyönyörű, a tenger már júniusban is fürödhető és az árak csak valamivel drágábbak, mint itthon!!!!
Jó nyaralást!
Nikó
Jó nyaralást!
Nikó
Név:
Nikó
Nikó
E-mail:
Dátum:
2007.06.02 11:43
2007.06.02 11:43
válasz Márta kérdésére
Kedves Márta,
Mi pont 2 éve voltunk az Ipanemaban 1!!! napot. Pocakos kismama voltam és a hotel a yacht kikötő feletti merdek utcákon közelithető csak meg és elég sokat kell sétálni a tengerhez, mert először a yachkikötő érhető el, aztán strand rész. Maga a szálloda 3 csillagos, de inkább2nek mondanám. A szobák egyszerűen berendezettek, de alvásra megfelelnek. A mi szobánkban a légkondi ősrégi volt és nem igazán működött, Az ellátás viszont a szállodához képest nagyon jó volt! A medencéjük vize nem volt túl tiszta és a napéyak körülötte is nagyon lepukkantak voltak. Ár-érték arányban nem a legjobb választás, de Mallorca szépsége kárpótolhat mindenért!!!! Mi szállodát váltottunk, mert pocakosan képtelen voltam a tűző napon felfelé gyalogolni....
Jó pihenést!!! Mi idén is Mallorcara megyünk, csak Playa de Palman a Hotel Hispaniaba. Nekünk ez a szálloda tökéletesen megfelel, 2 éve erre váltottunk.
Üdv,
Nikó
Mi pont 2 éve voltunk az Ipanemaban 1!!! napot. Pocakos kismama voltam és a hotel a yacht kikötő feletti merdek utcákon közelithető csak meg és elég sokat kell sétálni a tengerhez, mert először a yachkikötő érhető el, aztán strand rész. Maga a szálloda 3 csillagos, de inkább2nek mondanám. A szobák egyszerűen berendezettek, de alvásra megfelelnek. A mi szobánkban a légkondi ősrégi volt és nem igazán működött, Az ellátás viszont a szállodához képest nagyon jó volt! A medencéjük vize nem volt túl tiszta és a napéyak körülötte is nagyon lepukkantak voltak. Ár-érték arányban nem a legjobb választás, de Mallorca szépsége kárpótolhat mindenért!!!! Mi szállodát váltottunk, mert pocakosan képtelen voltam a tűző napon felfelé gyalogolni....
Jó pihenést!!! Mi idén is Mallorcara megyünk, csak Playa de Palman a Hotel Hispaniaba. Nekünk ez a szálloda tökéletesen megfelel, 2 éve erre váltottunk.
Üdv,
Nikó
Név:
Márta
Márta
E-mail:
matcsne@citromail.hu
matcsne@citromail.hu
Dátum:
2007.04.20 14:36
2007.04.20 14:36
Helló! Érdeklődni szeretnék, hogy Mallorcán volt-e valaki az Ipanema hotelben? Milyen tapasztalatok vannak, ellátás, árak, vásárlási lehetőségek? Mi júniusba megyünk, lehet-e már fürödni a tengerben.Köszönöm szépen a válaszokat. Üdv. Márta.
Hasonló utazások