Fórum
Spanyolország
Lloret da Mar
Ha járt már valamelyik szállodában, és kellemes élmények érték, amiket másokkal is megosztana, vagy éppen kellemetlenek, amiktől másokat szívesen megkímélne, írjon be visszajelzés rovatunkba is. Sok ezren fogják naponta olvasni véleményét, és sokan fognak örülni útmutatásainak!
Minden utazás részletező oldalon, a kép mellett megtalálja a visszajelzésekre mutató linket. Egy szállodához rengeted ajánlat tartozhat. Amennyiben az egyik ajánlaton megírja véleményét az a szállodához tartozó valamennyi utazáson meg fog jelenni.
Minden utazás részletező oldalon, a kép mellett megtalálja a visszajelzésekre mutató linket. Egy szállodához rengeted ajánlat tartozhat. Amennyiben az egyik ajánlaton megírja véleményét az a szállodához tartozó valamennyi utazáson meg fog jelenni.
Név:
maruszja
maruszja
E-mail:
maruszja33@citromail.hu
maruszja33@citromail.hu
Dátum:
2006.10.29 20:17
2006.10.29 20:17
Sziasztok!
Én az idén a kislányommal Lloret da Mar-ban
voltam, a Hotel Mercedesben. A hotelben mindenki nagyon kedves és udvarias. Még a
takarítónők is folyékonyan beszélnek min. 3 nyelven.
A tengerpart kb. 400 méterre van a hoteltől.
Tiszta és aprókavicsos.A partra vezető út lefelé vezet a hoteltől és amíg leérsz rengeteg üzletet megtekinthetsz, ráadásul kb.
félúton keresztül szeli a bevásárló utcát. Van bovli, jó minőségű ruha, cipő, ékszer, bőráru,souvenir stb. Az árak nem drágák.
Én az idén a kislányommal Lloret da Mar-ban
voltam, a Hotel Mercedesben. A hotelben mindenki nagyon kedves és udvarias. Még a
takarítónők is folyékonyan beszélnek min. 3 nyelven.
A tengerpart kb. 400 méterre van a hoteltől.
Tiszta és aprókavicsos.A partra vezető út lefelé vezet a hoteltől és amíg leérsz rengeteg üzletet megtekinthetsz, ráadásul kb.
félúton keresztül szeli a bevásárló utcát. Van bovli, jó minőségű ruha, cipő, ékszer, bőráru,souvenir stb. Az árak nem drágák.
Hasonló utazások
Utoljára megnézett utak
| Ausztria, Millstättersee: Hotel Seewirt 3* | 33 900 Ft / fő |