Fórum Tunézia Sousse-ból Tuniszba egyénileg!
Ha járt már valamelyik szállodában, és kellemes élmények érték, amiket másokkal is megosztana, vagy éppen kellemetlenek, amiktől másokat szívesen megkímélne, írjon be visszajelzés rovatunkba is. Sok ezren fogják naponta olvasni véleményét, és sokan fognak örülni útmutatásainak!

Minden utazás részletező oldalon, a kép mellett megtalálja a visszajelzésekre mutató linket. Egy szállodához rengeted ajánlat tartozhat. Amennyiben az egyik ajánlaton megírja véleményét az a szállodához tartozó valamennyi utazáson meg fog jelenni.

Név:
Györgyi
E-mail:
futyurke@freemail.hu
Dátum:
2006.08.02 22:15

válasz gizus kérdésére
Kösszi Gizus a válaszodat. Ha tudsz még valami okosat ezzel kapcsolatban irj!

Név:
gizus
E-mail:
porteleki@chello.hu
Dátum:
2006.08.02 14:35

válasz Györgyi kérdésére
Helló!

Megpróbálok utána nézni egy másik fórumon azt hiszem 30-34 TND a vonatjegy oda-vissza 1.osztályon ami Sousse belvárosából indul, a bazár elől.

Abban nem vagyok azonban biztos, hogy a jegy ára 1-2 főre írta az illető mert párban mentek.

Aki erről írt az a www. index. hu/fórumok( felül fül)/hobbi, szabadidő/utazások/tunézia élmények topik az illető Dydant néven ír van egy kb. 16 oldalas tunéziai beszámolója szerintem kérd meg küldje el részedre, de a hozzászólásaiból is sok infóhoz juthatsz.

Nekem meg van a beszámoló de nem szeretnék a bizalommal visszaélni :)).

Gizus

Név:
Györgyi
E-mail:
futyurke@freemail.hu
Dátum:
2006.08.02 00:04

válasz kérdésére
Sousse-ból szeretnénk Tuniszba eljutni egyénileg.Ha tudna valaki segiteni abban, hogy van e busz vagy vonat közlekedés oda. Ha igen honnan indulnak? Fontos lenne a segitségetek,mert nem szeretnénk csoportosan végigrohanni a várost. Előre is köszönöm a segitséget.

Segíthetünk?

Adja meg telefonszámát, és személyreszabottan Önnek megkeressük a legjobb árat! *

Telefonszám:     

Bezár

*A nyerteseket telefonon étresítjük. Az akció a készlet erejéig tart. A telefonszámom megadásával önkéntesen hozzájárulok, hogy a Helmond Kft. visszavonásig adataimat üzletszerzési célból kezelje és ennek keretében üzleti ajánlatokat juttasson el telekommunikációs eszközök útján.