Ha járt már valamelyik szállodában, és kellemes élmények érték, amiket másokkal is megosztana, vagy éppen kellemetlenek, amiktől másokat szívesen megkímélne, írjon be visszajelzés rovatunkba is. Sok ezren fogják naponta olvasni véleményét, és sokan fognak örülni útmutatásainak!
Minden utazás részletező oldalon, a kép mellett megtalálja a visszajelzésekre mutató linket. Egy szállodához rengeted ajánlat tartozhat. Amennyiben az egyik ajánlaton megírja véleményét az a szállodához tartozó valamennyi utazáson meg fog jelenni.
Minden utazás részletező oldalon, a kép mellett megtalálja a visszajelzésekre mutató linket. Egy szállodához rengeted ajánlat tartozhat. Amennyiben az egyik ajánlaton megírja véleményét az a szállodához tartozó valamennyi utazáson meg fog jelenni.
Név:
Hajnalka
Hajnalka
E-mail:
hajnalka28@gmail.com
hajnalka28@gmail.com
Dátum:
2007.09.12 14:35
2007.09.12 14:35
Last minute úrta fizettem be Sousse, Hannibal Palace hotelba. Majd feljöttem a fórumra, és elkeseredetten olvastam a véleményeket, amiket ma már teljesen más szemmel nézek, hiszen saját tapasztalatom ellent mond.
Az tény és való, hogy borravalós ország. Majdnem annyira, mint kisHazánk. Viszont ott kap is érte az ember. De az utazási irodák is szajkózzák, hogy ne egy európai 5csillagos hotelra számítsunk. (Bár - megjegyzem nálunk is van olyan 4 esetleg ötcsillagos szálloda, amiből két csillagot kapásból le lehetne venni.)
Megérkezésemkor - természetesen az itteni hatás után a negyedik emeletre kértem a szobát. Szuper helyet kaptam, csupán annyi volt a hibája, hogy éjjel felhallatszott a discoból a zene. Bár becsukott ablaknál az sem volt zavaró. Mikor megkérdezte a recepciós, hogyan érzem magam, mondtam, hogy minden ok, csak a zene éjjel kicsit hangosabb. Azonnal felajánlott egy hatodik emeleti szobát. Felköltöztem a tengerre néző szobába, ahol tökéletes volt minden. Borravaló nélkül.
Az ott tartózkodásom alatt rájöttem, hogy kik azok az utasok, akiknek bajuk van ezzel a szállodával. Akik eleve úgy állnak az arabokhoz, és az egész helyzethez. Remek társaság jött össze, kevés kivétellel. A szaharai túra kész csoda. Úgy is mint szervezettség és élmény szempontjából. Tordai Gabika is nagyon készséges, és kedves ember volt, nem csak hozzám.
Egyedül a visszaúton volt jelentős problémám, mivel túlsúlyos volt a bőröndöm, aminél az utaskísérő igyekezett maximálisan segíteni a reptéren, de jellemzően - a 18o utas közül csak egy fiatal pár volt segítőkész, hogy együtt mérjük le az övékével az én bőröndömet, és így már három személyre elosztva nem jelentkezett nagy eltérés. A Best Reisen iroda és a dolgozói is remek partnerek.
Véleményem: nem kellene esetleg a reklamálóknak máshol keresni a hibák okait?
Az tény és való, hogy borravalós ország. Majdnem annyira, mint kisHazánk. Viszont ott kap is érte az ember. De az utazási irodák is szajkózzák, hogy ne egy európai 5csillagos hotelra számítsunk. (Bár - megjegyzem nálunk is van olyan 4 esetleg ötcsillagos szálloda, amiből két csillagot kapásból le lehetne venni.)
Megérkezésemkor - természetesen az itteni hatás után a negyedik emeletre kértem a szobát. Szuper helyet kaptam, csupán annyi volt a hibája, hogy éjjel felhallatszott a discoból a zene. Bár becsukott ablaknál az sem volt zavaró. Mikor megkérdezte a recepciós, hogyan érzem magam, mondtam, hogy minden ok, csak a zene éjjel kicsit hangosabb. Azonnal felajánlott egy hatodik emeleti szobát. Felköltöztem a tengerre néző szobába, ahol tökéletes volt minden. Borravaló nélkül.
Az ott tartózkodásom alatt rájöttem, hogy kik azok az utasok, akiknek bajuk van ezzel a szállodával. Akik eleve úgy állnak az arabokhoz, és az egész helyzethez. Remek társaság jött össze, kevés kivétellel. A szaharai túra kész csoda. Úgy is mint szervezettség és élmény szempontjából. Tordai Gabika is nagyon készséges, és kedves ember volt, nem csak hozzám.
Egyedül a visszaúton volt jelentős problémám, mivel túlsúlyos volt a bőröndöm, aminél az utaskísérő igyekezett maximálisan segíteni a reptéren, de jellemzően - a 18o utas közül csak egy fiatal pár volt segítőkész, hogy együtt mérjük le az övékével az én bőröndömet, és így már három személyre elosztva nem jelentkezett nagy eltérés. A Best Reisen iroda és a dolgozói is remek partnerek.
Véleményem: nem kellene esetleg a reklamálóknak máshol keresni a hibák okait?
Név:
Ági
Ági
E-mail:
zagnes79@freemail.hu
zagnes79@freemail.hu
Dátum:
2007.09.07 13:26
2007.09.07 13:26
Sziasztok! Nem rég értünk haza a Hannibal Palace-ból. Szuper volt! Minden igénynek megfelelt! De aki Dubaial hasonlítgatja az ne írjon ide! A szoba az tényleg úgy ment, hoyg a földszintről 10 euróért a 6-ra kerültünk szuper kilátással. Részt vettünk a Szahara túrán azt nem szabad kihagyni! Az idegenvezetőnk is szuper volt Mária, aki Tunéziai állampolgár. A Tunisz az feledhető volt, annyit nem ért mindt amit fizettünk érte, mert akkor már inkább tényleg egyénileg érdemesebb.
A hajókázást megint meg lehet oldani egyénileg, jól lehet alkudni a hajótulajokkal. :)
Összességébe mindenkinek ajánlani tudom!
A hajókázást megint meg lehet oldani egyénileg, jól lehet alkudni a hajótulajokkal. :)
Összességébe mindenkinek ajánlani tudom!
Név:
eperke
eperke
E-mail:
eper18@freemail.hu
eper18@freemail.hu
Dátum:
2007.08.24 15:52
2007.08.24 15:52
Ezen a kétnapos Szahara-túrán mi is részt vettünk. Mindenkinek azt ajánlom, hogy ezt semmiképpen ne hagyja ki, mert csodás helyeken jártunk, maradandó élményt nyújtott. Nekem személy szerint csak az nem tetszett, hogy a részvételi díj befizetése után minden egyes fakultatív programért, ahogy az előttem szóló is írta, külön fizetni kellett. Persze dönthetsz úgy, hogy nem veszel részt rajta, de akkor nincs más alternatíva, csak ülsz a buszban és várod, hogy a többiek visszajöjjenek.
Ami magát a szállodát illeti, mi meg voltunk elégedve. Nem mondanám luxus-szállodának, de a mi igényeinket kielégítette. A reggeli és vacsora bőséges volt, még én is mindig találtam magamnak vmi kedvemre valót, pedig én aztán nagyon válogatós vagyok. A medence vize nagyon kellemes, nem túl hideg. A tengerpartja szép, bár minket a Jetski-k meg motorcsónakok zavartak picit. Port El Kantaoui nagyon szép, esténként igazi nyüzsgő turistaparadicsom. Mi nem csalódtunk a nyaralásban, sem a szállodában, bátran ajánlom mindenkinek.
Ami magát a szállodát illeti, mi meg voltunk elégedve. Nem mondanám luxus-szállodának, de a mi igényeinket kielégítette. A reggeli és vacsora bőséges volt, még én is mindig találtam magamnak vmi kedvemre valót, pedig én aztán nagyon válogatós vagyok. A medence vize nagyon kellemes, nem túl hideg. A tengerpartja szép, bár minket a Jetski-k meg motorcsónakok zavartak picit. Port El Kantaoui nagyon szép, esténként igazi nyüzsgő turistaparadicsom. Mi nem csalódtunk a nyaralásban, sem a szállodában, bátran ajánlom mindenkinek.
Név:
ÁGI
ÁGI
E-mail:
szilagyiagi04@t-online.hu
szilagyiagi04@t-online.hu
Dátum:
2007.08.22 17:11
2007.08.22 17:11
Tudna nekem valaki infót, a Hannibal Palacéról?Két hét múlva utazunk.
Név:
Attila
Attila
E-mail:
horvathattila@citromail.hu
horvathattila@citromail.hu
Dátum:
2007.08.21 10:27
2007.08.21 10:27
Sziasztok! Fakultatív programokról tudna nekem valaki infót adni? Arra vagyok kíváncsi, hogy megéri-e, tényleg az nyújtják-e, amit az ajánlatokba leírnak stb.? Köszi előre is!
Név:
Eszti
Eszti
E-mail:
esztike@vivamail.hu
esztike@vivamail.hu
Dátum:
2007.08.18 10:43
2007.08.18 10:43
válasz Eszti kérdésére
Szóval Ági, az eurot lényegesen jobban váltják, mint a dollárt. Meg jobban is örülnek, ha euroval fizetsz.
Név:
Eszti
Eszti
E-mail:
esztike@vivamail.hu
esztike@vivamail.hu
Dátum:
2007.08.18 10:42
2007.08.18 10:42
válasz Ági kérdésére
válasz Ági kérdésére
Név:
Ági
Ági
E-mail:
zagnes79@freemail.hu
zagnes79@freemail.hu
Dátum:
2007.08.17 22:01
2007.08.17 22:01
Sziasztok! Két hét múlva megyünk Tunéziába. Meg tudná nekem vki mondani, hogy eurot vagy dollárt váltják a legjobban? Köszi
Név:
Rosala
Rosala
E-mail:
b.m@freemail.hu
b.m@freemail.hu
Dátum:
2007.08.17 20:31
2007.08.17 20:31
Szeretném mindenkinek a figyelmébe ajánlani a VIGO Travel utazási irodát a Récsei-ben. Ők nagyon jó, válogatott utakat közvetítenek ki és nagyon korrekt módon intéznek mindent. Érdemes felkeresni őket. Úgy érzem, ennyivel tartozom nekik, hogy megemlítsem az elérhetőségüket: www.vigotravel.hu
Hasonló utazások
Utoljára megnézett utak