Fórum Tunézia samara hotel
Ha járt már valamelyik szállodában, és kellemes élmények érték, amiket másokkal is megosztana, vagy éppen kellemetlenek, amiktől másokat szívesen megkímélne, írjon be visszajelzés rovatunkba is. Sok ezren fogják naponta olvasni véleményét, és sokan fognak örülni útmutatásainak!

Minden utazás részletező oldalon, a kép mellett megtalálja a visszajelzésekre mutató linket. Egy szállodához rengeted ajánlat tartozhat. Amennyiben az egyik ajánlaton megírja véleményét az a szállodához tartozó valamennyi utazáson meg fog jelenni.

Név:
lajos
E-mail:
villanyi.istvan@shello.hu
Dátum:
2006.07.29 23:20

válasz viki kérdésére
3- ÉVE voltam a samarába nagyon szép és tiszta volt a környezete is szép a svédasztal kifogástalan volt.Sok volt a német vendég azok külön figyelmet kaptak a magyarokat kissé lenézték.Viszont nagyon jó helyen van minden nagyon közel van . Taxival érdemes menni mert az a legolcsobb mert 1 főre ugyanannyit fizetsz mint 5-re.Innen mentünk mindenfelé kirándulni ja és az ut másik oldalán van a szinház az emeleten a lenti rész meg kaszino de csak a külföldieket engedik be , érdemes akár pénz nélkül is eltölteni 1-2 órát a kaszinoba. Összeségben felejthetetlen 2 hetet töltöttünk el és a 3 napos szahara tura is hatalmas élmény volt .Most 3 év multán ismét visszamegyünk de most DJERBA szigetére remélem ez is jó lesz.

Név:
kitti
E-mail:
grullkitti@citromail.hu
Dátum:
2006.07.19 13:48

válasz viki kérdésére
Jah és ha már kissebb útra is mentek taxival menjetek, mert nagyon olcsó!(2 dínár akárhányan menetek).

A közlekedés elég félelmetes!

Remélem időben írtam!

Kitti

Név:
kitti
E-mail:
grullkitti@citromail.hu
Dátum:
2006.07.19 13:39

válasz viki kérdésére
Szia!

Most voltam szüleimmel a samara hotelben.

Tapasztalat:a légkondi nem minden szobában működik,néhány törölköző szürke, de tiszta, a Magyarokat általában(!) hátra teszik, esti programok nem rosszak, emberek kedvesek.

egyet ajánlok ha nem vagy túl idős és szőke vagy vigyázz, mert úgy bámulnak az utcán, hogy csak na.

A tengerpart kicsit koszos, a víz hideg, kicsit gazos, a napágyért 2 dínárt kell ágyanként fizetni.

Ja és a kaja nem olyan szörnyű ha van gyomrod hozzá(ritkán van marha meg ilyenek)

Nagyon sok szobás szálloda!

Nem rossz, és remélhetőleg jó élményekkel jössz haza.

Vigyázz az utcán lopósok az emberek!

kitti

Név:
viki
E-mail:
wiki1992@t-online.hu
Dátum:
2006.07.16 12:23

válasz kérdésére
valaki volt közületek a smaraába milyen hotel azt halottam a ellátás nem a tökéletes,de viszonz, maga hotel rendezett fedi a valoságot kérlek irjatok!!

Segíthetünk?

Adja meg telefonszámát, és személyreszabottan Önnek megkeressük a legjobb árat! *

Telefonszám:     

Bezár

*A nyerteseket telefonon étresítjük. Az akció a készlet erejéig tart. A telefonszámom megadásával önkéntesen hozzájárulok, hogy a Helmond Kft. visszavonásig adataimat üzletszerzési célból kezelje és ennek keretében üzleti ajánlatokat juttasson el telekommunikációs eszközök útján.