Fórum Tunézia Marhaba 3*
Ha járt már valamelyik szállodában, és kellemes élmények érték, amiket másokkal is megosztana, vagy éppen kellemetlenek, amiktől másokat szívesen megkímélne, írjon be visszajelzés rovatunkba is. Sok ezren fogják naponta olvasni véleményét, és sokan fognak örülni útmutatásainak!

Minden utazás részletező oldalon, a kép mellett megtalálja a visszajelzésekre mutató linket. Egy szállodához rengeted ajánlat tartozhat. Amennyiben az egyik ajánlaton megírja véleményét az a szállodához tartozó valamennyi utazáson meg fog jelenni.

Név:
viki
E-mail:
wiki1992@t-online.hu
Dátum:
2006.10.01 12:48

válasz kérdésére
sziasztok lehet kérni hogy a marhaba club részbe helyezenek el ha ugy áll a prospektusba hogy marhaba /marhaba club?11 napos a karthagó szervez csak?deh annak meg nincs akciója erre a hotel ?köszi választ képeket is szívesen fogadok

Név:
inci
E-mail:
inci58@freemail.hu
Dátum:
2006.09.06 01:55

válasz Cristina kérdésére
Én tavaly szept.3-13.-ig voltam a családommal

és mindanyian szuperül éreztük magunkat! Előző évben pedig Hammametben voltunk , az is csodás volt. Még biztosan megyünk Tunéziába!

Név:
Cristina
E-mail:
christen@mailbox.hu
Dátum:
2006.07.07 22:21

válasz kérdésére
Olvastam az itt lévő néhény hozzászólást és én is csak dicsérni tudom a Marhaba Hotelt, főleg a Club részét. Most voltunk jún. végén barátnőmmel egy hétig, de számomra felejthetetlen az egész. Amikor jöttünk haza a portás kérdezte hogy éreztük magunkat, hát mi csak azt tudtuk mondani, hogy egyszerűen tökéletes volt. De tényleg, minden. A szoba, az ételek, a kert, a nagy medence, az animációs programok, a part, az ott dolgozók, minden. Először voltunk Tunéziában és eléggé elriasztottak minket a nyaralástól, hogy milyenek az emberek, meg vigyázzunk az ételekkel, meg az utcán is mi vár ránk, de mostmár az ilyen véleményeket erősen cáfoljuk. Az emberek nagyon kedvesek, udvariasak, és ha mi turisták is kedvesek, humorosak, mosolygósak vagyunk, semmi gond nem lehet. :) Nagyon húz vissza a szívem és minden erőmmel azon vagyok, hogy minél hamarabb mehessek vissza.

Név:
gizus
E-mail:
porteleki@chello.hu
Dátum:
2006.06.06 00:00

válasz kérdésére
Talán hasznosítható infó: És ha már Marhaba, akkor javaslom a Fagyi Palota meglátogatását is! Ha kijöttök a szállodából, akkor jobbra kell sétálni, Port El Kantaoui felé és egy körforgalom után még pár száz méterre van a jobb oldalon. Érdemes, mert nagyon jóm fagyikat árultak, még késő este is, amikor mi ott jártunk...!

Név:
Ancsa
E-mail:
picifoxi@citromail.hu
Dátum:
2006.05.14 00:00

válasz évi kérdésére
Idén volt-e valaki a Marhaba szállóban. Mi a Best szervezésében megyünk. Szeretném, ha felvilágositanátok, hogy mire számitsak. Mire kell ügyelni. És lehet e maszekban megtenni a kirándulásokat, és milyen módon.

Név:
évi
E-mail:
totheva84@axelero.hu
Dátum:
2006.02.19 16:51

válasz csepmen kérdésére
Nagyon örűlnék,ha küldenél képeket.Köszönöm előre is! Már nagyon várom,hogy utazzunk! Köszi!!!!!

Név:
csepmen
E-mail:
turai.pal@chello.hu
Dátum:
2006.02.19 15:53

válasz évi kérdésére
Az utazási irodával mi tulajdonképpen csak kiutaztunk ,és vissza.A programokat amik közel voltak magunknak szerveztük pl tevekaraván,a szállodai emberkéknél.A fakultativ programokat az iroda ott kint szerintem kicsit drágán árulja.Egyébként nem volt problémánk velük.Mindegy ,hogy dolár vagy euro mi eurot vittünk az jobban váltják ,azt jobban szeretik.A szállodában a recepcion tudsz váltani ,és akkor mindenért dinárral fizess,borravalót is dinárban adj.Nem érdemes egyszerre sokat beváltani mert ha jöttök haza elvileg a dinárt nem lehet az országból kihozni és vissza kell váltani, de vissza már nem váltanak olyan jól.Ha érdekel tudok pár képet küldeni privátba.

Név:
évi
E-mail:
totheva84@axelero.hu
Dátum:
2006.02.19 11:41

válasz csepmen kérdésére
Nagyon köszönöm a gyors reagálásodat.Mi is ezzel az utazási irodával megyünk. Elég sok panaszos levelet is olvastam róluk,de remélem Ti meg voltatok elégedve az utazási irodával is.Egy kérdésem még lenne :recepció,pincérek stb.,euronak, dollárnak vagy dínárnak örülnek e jobban. Hol tudtatok pénzt váltani? Várom válaszod!!! Köszi

Név:
csepmen
E-mail:
turai.pal@chello.hu
Dátum:
2006.02.19 10:54

válasz évi kérdésére
Szerintem időjárás fügvénye hogy tudsz-e a medencében fürdeni.Mi juniusban voltunk akkor jó meleg volt.nem tudom áprilisban milyen az idő.A kartágóval utaztunk.Mi is a 3*-os marhaba clubba voltunk.Szerintem az is elég jó,csendesek a szobák,és a kertje az szinte pálmaerdő.Egy-két nagy szálloda kertjében ami 4-5*-os pár pálmafa van csak.ugyhogy a marhaba az tuti.A tengerparton a napernyő ingyenes,a napágy 1 dinár.Olyan bőségesen reggeliztünk ,hogy ebédre elég volt a szálloda kertjében vagy a parton lévő büfébe szendvics,pizza,sültkrumpli.A pincéreknek mindig adj egy kis borravalót,két nap mulva már ismerősként üdvözölnek,és bánnak veled.

Név:
évi
E-mail:
totheva84@axelero.hu
Dátum:
2006.02.19 09:51

válasz csepmen kérdésére
Nagyon köszönöm az infót,érdekelne még a belső medence,lehet e benne fürdeni áprilisban.Az utazási katalógus azt írja,hogy napágyak stb. illetékért. Ez mit jelent dínárban? Melyik utazási irodával voltatok? Ebédet hogy oldottátok meg?A 3*** Marhaba is szerintetek jó? Mert mi oda megyünk! Várom Válaszod!!!! Köszi

Segíthetünk?

Adja meg telefonszámát, és személyreszabottan Önnek megkeressük a legjobb árat! *

Telefonszám:     

Bezár

*A nyerteseket telefonon étresítjük. Az akció a készlet erejéig tart. A telefonszámom megadásával önkéntesen hozzájárulok, hogy a Helmond Kft. visszavonásig adataimat üzletszerzési célból kezelje és ennek keretében üzleti ajánlatokat juttasson el telekommunikációs eszközök útján.