Ha járt már valamelyik szállodában, és kellemes élmények érték, amiket másokkal is megosztana, vagy éppen kellemetlenek, amiktől másokat szívesen megkímélne, írjon be visszajelzés rovatunkba is. Sok ezren fogják naponta olvasni véleményét, és sokan fognak örülni útmutatásainak!
Minden utazás részletező oldalon, a kép mellett megtalálja a visszajelzésekre mutató linket. Egy szállodához rengeted ajánlat tartozhat. Amennyiben az egyik ajánlaton megírja véleményét az a szállodához tartozó valamennyi utazáson meg fog jelenni.
Minden utazás részletező oldalon, a kép mellett megtalálja a visszajelzésekre mutató linket. Egy szállodához rengeted ajánlat tartozhat. Amennyiben az egyik ajánlaton megírja véleményét az a szállodához tartozó valamennyi utazáson meg fog jelenni.
Név:
Ibolya
Ibolya
E-mail:
bucsu@freemail.hu
bucsu@freemail.hu
Dátum:
2007.09.24 16:46
2007.09.24 16:46
Válasz Zsókának! Az Invia.hu oldalán van olyan ablak, hogy értékelés. Keresd ki Tunéziában a Kheops szállodát, ott olvashatsz néhány friss, és régebbi hozzászólást. Üdv. Ibolya
Név:
Zsóka
Zsóka
E-mail:
zsoka611203@freemail.hu
zsoka611203@freemail.hu
Dátum:
2007.09.24 10:15
2007.09.24 10:15
válasz prunco kérdésére
Sziasztok,október 4-én megyünk Hammamet Keopsz holtelba érdekelne a véleményetek,szállóról,környékröl,mindenröl.
Név:
prunco
prunco
E-mail:
prunco@freemail.hu
prunco@freemail.hu
Dátum:
2007.07.07 00:14
2007.07.07 00:14
Köszi az infókat utána nézek. Úgy látszik marad az augusztus 31-i indulási időpont, remélem hogy jó idő lesz...
Név:
prunco
prunco
E-mail:
prunco@freemail.hu
prunco@freemail.hu
Dátum:
2007.07.05 01:02
2007.07.05 01:02
válasz Ibolya kérdésére
Nos ez nem jó hír, már teljesen beleéltem magam...:( De nyugodtan szeretnék pihenni nem pedig egy forgalmi út mellett...Akkor ez kilőve. Az igazság az, hogy ahogy olvasgatom a különböző fórumokat ezekkel a tunéziai szállodákkal kapcsolatban csupán szélsőséges vélemyéneket olvasok. Van aki egy életre fefikázza és van aki az egekig magasztalja ugyanazt a szállodát...Hát nem tudom majd kiderül. Azt hiszem, hogy már egy kicsit túl szerveztem magam pedig ezt nem szabadna, mert amikor az ember a lehető legtökéletesebbre törekszik akkor jár a legszerencsétlenül.
Az időjárással kapcsolatos infót köszönöm, akkor keresünk valami augusztusi időpontot. Legfeljebb indulásra készen tartjuk a bőröndöket, hogy még idejében elcsípjük a last minute utakat. Azt vettem észre, hogy az utazásiirodák általában az indulási időpont előtt két héttel szállítják le áraikat drasztikusan (na jó azért annyira nem viszik túlzásba)...Azért egy ilyet jó lenne kifogni. Köszönöm szépen az információkat!
Az időjárással kapcsolatos infót köszönöm, akkor keresünk valami augusztusi időpontot. Legfeljebb indulásra készen tartjuk a bőröndöket, hogy még idejében elcsípjük a last minute utakat. Azt vettem észre, hogy az utazásiirodák általában az indulási időpont előtt két héttel szállítják le áraikat drasztikusan (na jó azért annyira nem viszik túlzásba)...Azért egy ilyet jó lenne kifogni. Köszönöm szépen az információkat!
Név:
Ibolya
Ibolya
E-mail:
bucsu@freemail.hu
bucsu@freemail.hu
Dátum:
2007.07.04 22:57
2007.07.04 22:57
A szállodát nem ismerem,de ha azt írják róla, hogy a tengerpartra csak egy úton kell átmenni, akkor megfontolandó. Az ugyanis egy négysávos forgalmas főút. A szeptemberi időjárásról csak negatív tapasztalataim vannak. Szeptemberben csak nagyon az elején érdemes menni, akkor sem szavatolt a jó idő. Nagyon erős a szél, és állandóan hozza a felhőket a tenger felől. Három alkalommal voltunk szeptemberben, de egyszer sem tudtunk úgy strandolni, ahogy szerettünk volna. Egész napos esős idő is volt, olyan trópusi esővel, hogy mindent elöntött a víz.A szél hideg volt, a medence dermesztő, mert csak a nap melege fűti. Ha lehet, próbáljatok egy aug. végi szept. eleji hetet lefoglalni. Üdv. Ibolya
Név:
prunco
prunco
E-mail:
prunco@freemail.hu
prunco@freemail.hu
Dátum:
2007.07.04 01:09
2007.07.04 01:09
válasz prunco kérdésére
Ja és még azt szeretném kérdezni, hogy szeptember közepén milyen az idő? Lehet számítani rossz időjárásra vagy akkor is süt a nap ezerrel?
Név:
prunco
prunco
E-mail:
prunco@freeemail.hu
prunco@freeemail.hu
Dátum:
2007.07.04 01:07
2007.07.04 01:07
Sziasztok!
Szeptember közepént szeretnénk TUnéziába utazni és a Hammametben lévő Hotel Khepost néztük ki magunknak. Kérek mindenkit, aki járt már ebben a szállodában, hogy írja le tapasztalatait, élményeit illetve a hiányosságokat is. A szálloda nekem nagyon tetszik, minden közel van hozzá egyedül a repülőtér van 120 km-re. Szerintetek ez mennyire gáz? Mert ahogy nézegettem a többi hotelt, azért azok mind elég közel vannak a reptérhez. Köszönöm a válaszokat.
Szeptember közepént szeretnénk TUnéziába utazni és a Hammametben lévő Hotel Khepost néztük ki magunknak. Kérek mindenkit, aki járt már ebben a szállodában, hogy írja le tapasztalatait, élményeit illetve a hiányosságokat is. A szálloda nekem nagyon tetszik, minden közel van hozzá egyedül a repülőtér van 120 km-re. Szerintetek ez mennyire gáz? Mert ahogy nézegettem a többi hotelt, azért azok mind elég közel vannak a reptérhez. Köszönöm a válaszokat.
Hasonló utazások
Utoljára megnézett utak